KOEK

Kunst Op Een Koekje

25 januari 2019
KOEK Kunst Op Een Koekje

3 comments

KOEK webshop

Geen zin om zelf te bakken maar toch iets moois én lekkers?
Kies voor mooi gedecoreerde koek van KOEK, Kunst Op Een Koekje.
Handgemaakt met pure ingrediënten en zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen.
Natuurlijk kan ik ze maken op bestelling maar omdat ik altijd een aantal setjes extra maak, zijn ze nu ook direct uit voorraad. Lekker, snel én makkelijk!!

De prijzen zijn per koek of per setje. Wil je meerdere verschillende koeken of wil je ze verzonden hebben, geen probleem!
Stuur me dan even een berichtje met je bestelling voor het totaalbedrag en de eventuele verzendkosten.

Koek met ijs of taart

Gave koekjes met taart of ijsje erop, nog verschillende motieven beschikbaar. Ca. 8 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Ijshoorntje koek

Koek ijshoorntje, verschillende motieven beschikbaar. Ca. 8 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Retro Bloemkoek

Retro bloemenkoek in tegelvorm, setje van 2 stuks. Nog verschillende kleuren beschikbaar. Ca. 8 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€4,00

 

Koek Zeethema

Koeken in zeethema, zeester, zeemeerminstaart, vis, krab, octopus of schelp Ca. 8 tot 10 cm. Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Bloemen koek

Bloemen koek, nog verschillende motieven beschikbaar. Ca. 10 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Snorrenkoek

Snorrenkoek, Ca. 10 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Geboortekoek Jongen

Geboortekoeken Jongen, verschillende motieven beschikbaar. Ca. 8 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Geboortekoek Meisje

Geboortekoeken Meisje, verschillende motieven beschikbaar. Ca. 8 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Wenskoek

Wenskoek met waterverfmotief en wenstekst. Ca. 15 cm. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Alpaca Koek

Leuke Alpaca koek, ongeveer 12 cm groot. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Unicorn Ster

Unicorn Ster ca. 10 cm groot Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

Wolkenkoek

Wolkenkoek jongen of meisje. Ca. 12 cm groot Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Cartoon koek

Cartoon koek met POW, BANG, BOOM, BAM of ZAP Tekst. Ca. 10 cm groot. Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Donutkoek

Roomboterkoek met donutmotief, ca. 10 cm per stuk. Allemaal verschillend gedecoreerd. Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

Lavendelkoekjes

Super gave set van twee koeken met lavendelmotief. Ca. 8 cm per stuk. Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€4,00

 

Roomboterkoek assorti

Koek assorti van 10 roomboterkoeken met verschillende smaken, van iedere smaak zitten er twee stuks in. Chocolade-Vanille Chocolade-Oreostukjes Pistache-Kokos Aardbei-Witte chocoladestukjes Chocolade met chocoladestukjes Houdbaarheidsdatum tot oktober 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€5,00

 

Bijenkorf met twee honingbijtjes

Set van een Bijenkorfje met tweehoningbijtjes. Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€4,00

 

Koektaart Letter of Cijfer

Let op!! Koektaart kan alleen op besteling gemaakt worden om de versheid te garanderen. Je kunt zelf de smaak, de kleurstelling of het thema bepalen. Alles op de taart is eetbaar, zelfs de bloemen en vlinders. Bijna alle smaken zijn mogelijk, de voorbeelden op de foto zijn: K van chocoladekoek met Chocolademousse vulling, Oreo en Karamelstukjes en versierd met Oreokoek, Minidonuts en karamel. O van citroenkoek, gevuld met banketbakkersroom en lemoncurd, versierd met Citroenmacarons, suikerkuikens, eetbare viooltjes,chocolade en vlinders van ouwel. E van kaneelkoek met vanillevulling en blauwe bessen, versierd met eetbare viooltjes, vlinders van ouwel, versierde koekjes en blauwe bessen. K met frambozenkoek en vulling van verse frambozenbotercreme en frambozenjam, versierd met verse framboos, eetbare rozen, rozen van marsepein, macarons en chocoladebonbon. Dit formaat koektaart is geschikt voor ongeveer 9 personen en kan in ieder gewenst letter, cijfer of teken gemaakt worden. Voor meer informatie of een bestelling stuur me dan een berichtje via: info@kunstopeenkoekje.nl

€17,50

 

20190411_175522

Advertenties

3 reacties op ‘KOEK webshop

 1. hihi wanneer is dat nu weer juist 🙂 🙂 🙂

  Aum Shanthi

  Like

 2. Ach is het dat niet iedere dag een beetje 😉
  Want als je al lang samen bent dan doe je niet echt iets speciaals op die dag. Dan is iedere dag een klein beetje valentijn.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: