KOEK

Kunst Op Een Koekje

22 maart 2018
KOEK Kunst Op Een Koekje

2 comments

Project Maak Dromen waar

02 Logo Visio
Zoveel kinderen zoveel wensen

In navolging op ons succesvolle inzamelingsproject van vorig jaar waarbij we de woon- en logeergoepen hebben voorzien van nieuw en veilig buitenmeubilair, hebben we niet stilgezeten. De kinderen en begeleiders hebben afgelopen zomer kunnen genieten van het samen buitenzijn op de nieuwe buitensets en zo kwamen er steeds meer ideeën los om nog meer wensen te gaan vervullen.

Want ondanks dat de potjes voor extra voorzieningen steeds leger raken, blijven de wensen van de kinderen en hun begeleiders groeien. Zo staan bijvoorbeeld een zitbad, snoezelinrichting, nieuwe eettafels en stoelen, karaokeset, buitenspeelgoed, parasols en zelfs een rolstoelbus heel hoog op hun wensenlijst.

Benefietdiner en Benefietlunch
En dus heb ik de lefschoenen maar weer aangetrokken en ben ik op dit moment bezig met het organiseren van een Benefietdiner en een Benefietlunch. In samenwerking met de Campus in Winschoten beginnen we met een Belevings Benefietdiner op woensdag 17 mei a.s.. Op die dag willen we de mensen heel graag laten ervaren wat het inhoud om een visuele beperking te hebben en voor welke uitdagingen je zoal komt te staan. Door middel van een soort simulatie proberen we dit na te bootsen en kunnen we u meenemen in de belevingswereld van iemand die slecht of helemaal niet meer kan zien. Uiteraard word het diner verzorgd door de studenten van de Campus in Winschoten en gaat de opbrengst naar Project Maak dromen waar.

Dus ik hoop dat iedereen die dit bericht leest iets voor ons, en dan vooral voor de kinderen, iets zouden kunnen of willen betekenen. Elke donatie is daarom ook meer dan welkom.

Uiteraard kan dit in de vorm van een financiële bijdrage maar natuurlijk ook met de gewenste spullen of materiaal waar we wat mee kunnen doen. Andere ideeën voor eventuele op te zetten acties mogen natuurlijk ook.
Hiervoor kunt u mailen naar: dekniezebietertjes@hotmail.com

Doneren is mogelijk op Rekeningnummer: NL52RABO0302186905 tnv W. Boneschansker o.v.v. Project maak dromen waar of om direct te doneren: Doneeractie VISIO

Het delen van dit bericht word erg op prijs gesteld!

Wilt u zeker zijn van een plekje voor het benefietdiner op 17 mei a.s.? Dan kunt u zich alvast aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.
Graag tot ziens!

 

 

20170702_133536a

2 reacties op ‘Project Maak Dromen waar

  1. Pingback: Help dromen waar te maken!

  2. Hoop dat je die kinderen hun droom of dromen waar kan maken. En je kan niet voor ieder kind in zo een situatie goed doen maar je kan bepaalde hun hartjes sneller doen slagen.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: