KOEK

Kunst Op Een Koekje

9 maart 2018
KOEK Kunst Op Een Koekje

4 comments

Mama’s worden toch nooit ziek?

sick-girl-toilet-evil-erin--300x199
De hele winter heb ik de dans kunnen ontspringen en nu we weer richting het voorjaar gaan dacht ik dat het ook niet meer zou gaan gebeuren eigenlijk. Maar helaas, ik ben gevloerd. De griep epidemie heeft genadeloos toegeslagen en mijn beste vriend is momenteel de witte pot in het kleine kamertje geworden.

Eigenlijk heb ik best een goed immuunsysteem en de laatste keer dat ik echt griep heb gehad kan ik me niet eens meer herinneren eigenlijk. Tot nu dan. Nu ik even terugkijk op de afgelopen weken begon het met de jaarlijks terugkerende koortsuitslag. Meestal popt deze plotseling op bij een verminderde weerstand en blijkbaar nu dus ook. De flinke blaasontsteking die erop volgde leek eigenlijk ook nog vrij goed af te lopen en na een kleine liter zelfgemaakte appelazijn kon ik er wel weer tegenaan.

Maar naast de appelazijn mocht ook de ijspret de aanwezige bacteria blijkbaar niet doden dus de afspraken van deze week moesten toch echt afgezegd worden. Helaas deze week dus geen ouderavond en geen paardrijden met Wessel. Van die dingen die ik eigenlijk niet wil missen maar griep kun je niet vermijden, laat staan plannen, maar hoe dan ook komt het altijd ongelegen. Al heeft half Nederland inmiddels wel een stukje van de griepgolf meegekregen, hij had mij over mogen slaan. Vooral mama’s mogen namelijk eigenlijk nooit ziek worden.

Hopelijk spoelt de golf snel weer weg en blijft hij ver uit de buurt van de rest van huize Kniezebietertjes. En ik blijf maar even veilig in de buurt van mijn witte vriend…

Advertenties

4 reacties op ‘Mama’s worden toch nooit ziek?

  1. Verzorg je en wordt snel weer beter.
    Veel beterschap.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

  2. he snot heel veel beterschap. Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: