KOEK

Kunst Op Een Koekje

2 februari 2018
KOEK Kunst Op Een Koekje

1 comment

Lef in je donder…

pexels-photo-279470
Ken je dat? Zoveel dromen en wensen, genoeg inspiratie maar waar moet je beginnen?

Soms doe je dingen waarvan je nooit zou vermoeden dat dat binnen je mogelijkheden zou kunnen liggen. Ik ben van het niet geschoten altijd mis en als ik me ergens voor inzet dan zal ik ook bewijzen dat ik het wel even kan gaan doen. Een flinke portie lef in mijn donder. Sommige dingen doe ik met succes en in een enkel geval moet ik toegeven dat alleen mijn passie en doorzettingsvermogen toch net niet toereikend zijn om datgene te kunnen bereiken wat ik voor ogen had.

Toch blijf ik iedere keer weer op zoek naar nieuwe uitdagingen, want ondanks dat mijn lichaam vaak veel minder kan dan ik gewend was blijft mijn hoofd volgepropt zitten met ideeën en dat stukje lef krijg ik ook niet koppie onder. Want waar een wil is is een weg toch? Het ene idee blijkt makkelijker uitvoerbaar dan de andere maar ach, we proberen het gewoon en zien wel waar het schip strand.

Zoals het project wat ik sinds kort weer ben gestart. In navolging tot de succesvolle inzamelingsactie voor nieuw buitenmeubilair voor de woongroepen van VISIO van vorig jaar bleek dat de bewonertjes en logees zelf ook nog veel meer wensen op hun lijstjes hadden staan. Wensen waar helaas geen potjes voor beschikbaar zijn en we dus afhankelijk zijn van giften en donaties om deze waar te kunnen maken. En dus trek ik maar weer mijn lef-schoenen aan om de droom van deze kindjes waar te kunnen gaan maken.

Een nieuwe inzamelingsactie met zo veel mogelijk aandacht voor het goede doel. In dit geval dus opnieuw de woon- en logeergroepen van Wessel. Ik probeer een samenwerkingsproject met de Campus in de buurt op te zetten voor een benefietdiner, de locale en sociale media worden ingeschakeld en opnieuw gaat het balletjes steeds weer iets sneller rollen. Van de ene reactie volgt de volgende en zo zijn we alweer wat stapjes verder dan ik voor mogelijk had gehouden.

Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd de kinderen onder andere verrassen met een nieuwe (spel)computer, een karaokeset en kunnen we wat aanpassingen doen in de snoezelruimte. En mocht er heel misschien nog wat over blijven wellicht nog zintuigprikkelend buitenspeelgoed. Ik kan nu in ieder geval al niet wachten om al die blije gezichtjes te zien dus die lef-schoenen blijven nog wel eventjes aan…

Advertenties

Een reactie op “Lef in je donder…

  1. Met lef kom je heel ver. Ik hoop dat jullie veel geld binnen krijgen om de dromen van deze kinderen waar te maken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: