KOEK

Kunst Op Een Koekje

13 september 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Klouk…Het vervolg

IMG-20170620-WA0015
Ik had niet verwacht dat mijn deelname aan Klouk zoveel reacties los zou maken. Mijn mailbox explodeert bijna en mijn blog laat een stijging in de statistieken zien die boven alle andere dagen uitrijst als de Martinitoren. Spontane, aanmoedigende en vooral hartverwarmende woorden van zoveel, voor mij althans, onbekende mensen. Ikzelf kan nog redelijk anoniem bewegen in de omgeving, ik ben nog niet zo vaak aangesproken op mijn deelname. In de optiekwinkel van mijn ouders is het een ander verhaal en ook Manlief wordt met regelmaat aangesproken of dat nou zijn vrouw is die daar op de televisie te zien is en ook mijn schoonzusje wordt bij Buurtzorg gevraagd of die dame in het blauwe jurkje op televisie familie is.

Zonder peerd, de joker die ik de eerste ronde al in heb moeten zetten, zijn we inmiddels alweer drie dagen verder. En het ging eigenlijk boven verwachting goed. Thuis op de bank gaat het toch allemaal net iets soepeler dan in de studio onder de spotlights en als je thuis een vraag fout hebt is het niet zo erg, je gaat gewoon verder met de volgende. Zonder strafpunten of consequenties dat je afvalt en naar huis moet. Met de geruststellende woorden van Wiebe en zijn team verplaatsten de zenuwen per aflevering gelukkig wat verder naar de achtergrond en ik mag niet klagen volgens mij, zeker als geboren Westerse doe ik het niet slecht en ben ik stiekem toch best wel een beetje trots.

Doordat de vragen in een avond worden opgenomen was het niet mogelijk om tussendoor om te kleden en daardoor ben ik dus elke dag in het blauw te zien. Ik heb aandacht kunnen en mogen vragen voor het Smith Magenis Sydroom, voor Wessel en VISIO en voorlopig sta ik nog even bovenaan in de najaarscompetitie. Maar hoe het verder afloopt weet ik natuurlijk ook nog niet. Dat er een vrouw in de finale staat is wel duidelijk, de winnares van de voorjaarscompetitie is namelijk een vrouw, Ciska de Wind heeft 28 vragen goed beantwoord. Gefeliciteerd Ciska, dat is pas een prestatie! Voor iedereen die nog na mij komt, heel erg veel succes. En wie weet….Tot Klouk!

Gemist?
Klouk aflevering 1,  7 september 2017
Klouk aflevering 2,  8 september 2017
Klouk aflevering 3, 11 september 2017
Klouk aflevering 4, 12 september 2017
Klouk aflevering 5, 13 september 2017

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: