KOEK

Kunst Op Een Koekje

19 augustus 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

1 comment

Magische Mama

20170817_155028
Yes, Yes, YESS!!! De buitensets voor de woongroepen bij VISIO zijn deze week geleverd! De doneeractie waar we begin juni aan zijn begonnen heeft zijn vruchten afgeworpen en we hebben van het verzamelde geld, mede dankzij al jullie hulp en ondersteuning, nu alvast de nieuwe en vooral veilige sets kunnen aanschaffen. De picknicktafels waar we in eerste instantie voor aan het sparen waren bleken in de praktijk, met minder valide kinderen, toch niet heel geschikt dus hebben we uitgekeken naar een andere degelijke maar meer praktische oplossing.

20170817_151345a
20170817_15481520170817_15495520170817_155003

En heel eerlijk, het ziet er prachtig uit! Houtbouw Fischer uit Wedde heeft een mooi staaltje werk afgeleverd door drie woongroepen te voorzien van robuuste banken en bijbehorende tafels. Groot genoeg om met alle kinderen bij elkaar te kunnen zitten. En de banken passen heel mooi onder de tafel. De buitenkussentjes heb ik van tafelzeil zelf in elkaar geknutseld en zo lijkt het met elkaar nóg wat gezelliger en huiselijker. En bovendien hebben we nog een AQUA-play baan aan kunnen schaffen zodat ze heerlijk aan de tafel met water en bootjes kunnen spelen.

Maar……..omdat er nog heel veel meer op het verlanglijstje van de groepen staat hebben we besloten de actie door te blijven zetten om te proberen om nog meer geld in te zamelen. Er zijn nog zo veel meer spulletjes nodig, de snoezelruimte kan bijvoorbeeld wel een nieuwe impuls gebruiken en interactief & zintuig prikkelend speelgoed is meer dan welkom.

Dus: Zegt het voort, blijf vooral delen en help mee om de actie zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen. Hopelijk kunnen we nog veel meer voor elkaar krijgen en zo veel mogelijk van het wensenlijstje af strepen!

Nogmaals, zonder jullie hulp en ondersteuning was de opzet van deze actie niet gelukt. En wat zijn we trots met elkaar dat we dit in ieder geval alvast mogelijk hebben kunnen maken! Ik werd gisteren verrast door de leiding van de Libelle met een prachtig boeketje bloemen voor mijn inzet. Wat een verrassing, zo lief! Maar iets meer kunnen betekenen is voor mij vanzelfsprekend en daarom wil ik het digitale bloemetje graag met jullie delen omdat ik vindt dat iedereen die een stukje met ons mee heeft geholpen net zoveel van de bloemen mag genieten als ik. Maar het grootste compliment kreeg ik gisteren trouwens van mijn eigen kleine man; Hij was zo trots als een pauw op de mooie buitensets, dat was geregeld met Magie zei hij tegen me in de auto. Hij heeft namelijk een Magische Mama ;-))
20170817_174934

Advertenties

Een reactie op “Magische Mama

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: