KOEK

Kunst Op Een Koekje

9 augustus 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

1 comment

Operatie geslaagd!

Even een kleine en korte update voor iedereen die zo met ons meeleeft; De operatie is geslaagd! Wessel heeft het supergoed gedaan en van alles wat ik had verwacht is maar een klein stukje gelopen zoals gedacht. Rustig en ontspannen de operatiekamer in, al half in slaapstand door het slaapdrankje, en net zo ontspannen weer wakker geworden. Ik zat al klaar in de uitslaapkamer voor hij terug kwam en heb hem helpen ontwaken. Ik kon meteen zijn brilletje geven en geruststellen. Hij heeft meteen een ijsje gekregen voor een andere smaak en tegen de misselijkheid en weer op naar de afdeling.

20170809_121256

Toen hij niet meteen mocht spelen na hij uit de uitslaapkamer kwam was hij even boos en duurde het een paar minuten voor hij weer rustig was maar dat was eigenlijk het enige. Zelfs zijn infuus mocht de hele tijd blijven zitten. Lekker gespeeld in de speelkamer, flink gegeten van de macaroni en gele vla want daar knap je toch echt wel van op volgens Wessel ;-). Een beetje pijn, wat logisch is natuurlijk, het ziet er ook best wel een beetje blauw uit daar beneden. Zijn balletjes zijn vastgezet op hun plek en hij had inderdaad een liesbreuk aan de rechterkant. Ook dat is meteen verholpen en na een paar uur in het ziekenhuis en met Paw Patrol ballon als beloning voor zijn dapperheid mochten we weer naar huis. Wel lopend als een oude man maar hij ligt op dit moment heerlijk relaxed een filmpje te kijken. Nu maar hopen dat hij van de hechtingen af kan blijven en zich voorlopig een beetje gedeisd kan houden, maar dit hebben we gelukkig weer achter de rug. Wat een kleine held!!

Een reactie op “Operatie geslaagd!

  1. Pingback: Opladen – Welkom bij De Kniezebietertjes

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: