KOEK

Kunst Op Een Koekje

21 juli 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

2 comments

Het aftellen is begonnen….Vakantie!!

IMG-20170712-WA0000
Het aftellen is begonnen….Nog een paar uurtjes en dan begint de schoolvakantie in het Noorden van het land. Her en der zie ik de sleurhutten alweer voorbij komen en de meeste mensen maken zich op om naar verre en vooral warme oorden te vertrekken. Ik moet er niet aan denken…De verre en warme oorden wel overigens maar een camping? Nee, dank je…Duidelijk niet echt ons ding, niet aan ons besteed. Wij vertoeven dit jaar, net zoals voorgaande jaren maar weer in Villa Backyard, oftewel lekker thuis. Op vakantie gaan met Wessel is nog steeds niet echt vakantie en hij gedijt het beste in zijn eigen omgeving. Wel zo prettig als je tenminste geen stress wilt hebben. En juist daar is vakantie voor toch? Om te ont-stressen.

We hebben Wessel deze hele week, op een aantal app-jes met foto na, niet gezien of gesproken..En wat mis ik mijn mannetje zeg! De woensdag paardrijden is dan toch echt een break in de week en ik merk dat vijf dagen dan toch echt wel erg lang duurt. Voor ons, maar ook voor Wessel want hij mist ons toch echt wel. Vorige week heeft Wessel de laatste paardrijles gehad voor de zomervakantie want ook de paardjes zijn nodig toe aan vakantie. Om het feest helemaal compleet te maken hadden de instructrice en vrijwilligsters bedacht een soort wedstrijdje te houden met prijs als beloning…En wat was de kleine man trots aan het einde van de les! Heerlijk afgesloten met ijs en prijs.

Direct contact, waaronder dus het bellen met Wessel zelf gaat nog steeds niet echt heel goed. We komen dan toch wel heel dichtbij en hij kan dit niet zo goed plaatsen. Ons horen of zien via de telefoon of middels App gaat ook niet goed, we doen het dus met die gekke Gif-filmpjes of plaatjes. Hij ligt dubbel van het lachen aan de andere kant van de telefoon en geniet van die momentjes. Wij net zo trouwens, want al blijven we weten dat het goed gaat, het gemis blijft er nog steeds niet minder om. En weten dat hij het naar zijn zin heeft en zich thuis voelt is dan toch echt wel een fijne en vooral geruststellende gedachte.

De laatste week van de vakantie werd op school gevierd met Pannekoekendag op dinsdag, heeft Wessel nog een afscheidsfeestje gehad van woongroep genootje K. die gaat verhuizen, gelukkig voor hem gaat hij wat dichter in de buurt van zijn ouders wonen. Maar wat gaan we hem missen op de groep! Er was ook nog feest van buurvriendje J., die was jarig en dus is Wessel nog met zijn begeleidster op pad geweest om een leuk verjaardagscadeautje te kopen. Vandaag is de echte laatste schooldag en hij zal wel bekaf zijn van al die feestjes. Tijd om bij te komen.

Wat ben ik dus blij dat het vakantie is, het aftellen is begonnen en het duurt nog maar een paar uur. We gaan zoals ik al zei niet ver weg maar willen nog wel een paar uitstapjes maken. Wessel wil erg graag naar de Koning Juliana Toren en dus staat dat op het lijstje, net zoals een dagje Zee, dierentuin, de Wonderwereld, gaan we een kijkje nemen bij de jaarlijkse zandsculpturen in de Blauwe Stad en wordt Wessel in de vakantie alweer 9 en dus feest! Bovendien hebben we ook nog het 60-jarig huwelijks jubileum van mijn Opa en Oma in een heus kasteel.

Leuke dingen om naar uit te kijken en het zal weer genieten worden in ieder geval. Als het weer een beetje met ons mee gaat werken en we ook nog wat blote billen weer gaan krijgen is het feest helemaal compleet! Uiteraard gaat Wessel ook nog een aantal dagen naar de Libelle, niet alleen omdat zes weken vakantie gewoon echt wel heel erg lang is, maar ook om hem in zijn ritme te houden. Hij zal in de vakantie van vrijdagmorgen tot dinsdagmiddag thuis zijn en de andere dagen logeren op de Libelle. Maar nu is hij eerst een paar dagen lekker thuis!! Kom maar op vakantie, wij zijn er klaar voor. Dus voor iedereen, een hele fijne vakantie en geniet er vooral van met elkaar…
DSC_4029

2 reacties op ‘Het aftellen is begonnen….Vakantie!!

  1. Geniet van Wessel en de vakantie!!!!

    Like

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: