KOEK

Kunst Op Een Koekje

23 juni 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

En….Ben ik Klouk ??

Na mijn roerige weekje is het even tijd wat een paar rustmomentjes, want ondanks dat ik best wel zen bezig ben merk ik dat mijn stresslevel weer begint te stijgen. En dat moet ik juist proberen te voorkomen omdat het stukje voor stukje juist weer de betere kant op gaat. Met de nieuwe medicijnen lijkt het erop dat de pijn wat beter onder controle te krijgen is, en ik hoop dat dit blijvend is. Dat maakt het zo veel dragelijker om niet continu pijn te hebben…

IMG-20170620-WA0033
Maar goed, ik zal jullie weer even een beetje updaten over afgelopen week;
Ik ben niet afgegaan als een gieter bij de kennisquiz van het Noorden “Klouk”. Voor de niet Groningers onder ons: Klouk betekend Slim in het Gronings. De kennisquiz op zoek naar de Slimste Groninger van het jaar. Ontzettend leuk om überhaupt eens aan mee te mogen en kunnen doen, een kijkje achter de schermen te hebben gehad en volgens mij heb ik mezelf als geboren Westerling en inmiddels redelijk geintregeerde Groninger niet heel erg voor gek gezet. Nou..op de paar gekke bekken tijdens de uitzending door misschien, maar verder ging de quiz toch niet heel erg slecht. Hoever ik precies ben gekomen ga ik natuurlijk nog niet verklappen dus jullie moeten nog geduld hebben tot 7 september. Dan begint de uitzending namelijk pas…4 vragen per uitzending en het is dus nog even een verrassing hoeveel avonden jullie mij op de tv zien ;-). Ik heb wat over Wessel, de doneeractie, mijn blog en fotografie mogen vertellen en het was echt een geweldige ervaring rijker in ieder geval! Mijn supporters waren in hun nopjes en we waren allemaal onder de indruk van de ontzettend leuke en vooral vriendelijke mensen bij RTV Noord! Dank je Evelien, Wiebe en vooral bedankt Barbara de visagiste die me zo mooi heeft gemaakt..Dank je wel! Hieronder alvast een heel klein voorproefje:

Met Wessel is het iets minder gegaan, niet met hemzelf gelukkig. Want na de oudergesprekjes op school en met de groep doet hij het fantastisch! Wat is het ook een heerlijk mannetje, gezellig, sociaal, lief en betrokken maar ook meer dan een hand vol. De begeleiding en sturing moet echt de hele dag door. Maar goed, dat is wat wij zelf niet anders weten. Ook bij de oogarts was alles bij de controle weer in orde, een hele lichte achteruitgang maar voorlopig houden we sterkte even voor wat het is. Over een half jaar kijken we of het weer nodig is om de sterkte in zijn bril eventueel weer aan te passen.

Een ander verhaal was de langverwachte telefonische afspraak met de kinderarts en dus de uitslag van de Scoliose scan. Zoals ik al vermoedde heeft Wessel toch een beginnende scoliose , oftewel vergroeiing van zijn ruggenwervels. Vanaf 10% kromming is er sprake van scoliose, Wessel zit op 12%. We zijn dus meteen in overleg met de kinderfysiotherapeut gegaan welke oefeningen we nu gerichter in kunnen gaat zetten om dit zo veel mogelijk te beperken zodat een korset op termijn hopelijk te vermijden is.

Dit weekend mogen we een dagje extra van Wessel gaan genieten. Maandag hebben we namelijk weer een afspraak in het ziekenhuis staan met de kinderarts. Deze keer voor de check of Wessel inderdaad een dubbele liesbreuk heeft, en of zijn balletjes even op vakantie zijn (Zo noemt hij het zelf ;-)). Zijn oren worden weer even nagekeken want hij heeft weer een oorontsteking met bijbehorend loop-oor. Maar een dagje extra Wessel maakt mijn weekend weer goed, we mogen weer eventjes van ons heerlijke mannetje en bijbehorende grapjes en uitspraken gaan genieten! Tot volgende week….

 

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: