KOEK

Kunst Op Een Koekje

19 juni 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Een roerig weekje…

Het was me een roerig weekje, veel gezien, gevoeld en beleefd. Zo wandel je de tien kilometer avondvierdaagse met schoonvader, hang je op de kop met je zoon in de parajump, gieren de zenuwen door je lijf in het spookhuis, sta je oog in oog met een bever(rat) en zo zit je plotseling in een live-uitzending van dé provinciale televisiezender om je doneeractie te promoten!

Het lijkt wel een reclame van een of andere Wildlife Adventure Zoo, en zo voelde het ook wel een beetje. Met een extra dosis medicatie ben ik er doorheen gekomen en gelukkig ben ik voor heel eventjes in rustiger vaarwater terecht gekomen. Zo lang het duurt, want het is nu even bijkomen van de drukte. Maar stiekem borrelt er alweer van alles onder de oppervlakte.

Deze week is namelijk weer gevuld met een scala aan nieuwe uitdagingen; Ik mag, als geboren Westerling, meedoen met de eigenzinnige kennisquiz van Groningen; Klouk. Dinsdagavond zijn de opnames en mag ik mezelf eens gaan bewijzen hoe geïntegreerd ik inmiddels ben in ons mooie Grunn.

We hebben deze week de bespreking over de voortgang van Wessel op school en op de Libelle, zoonlief mag weer voor de halfjaarlijkse oogartscontrole en heb ik een eindelijk de langverwachte telefonische afspraak staan met de kinderarts over Wessel zijn beginnende scoliose. Daarnaast zou ik van mezelf ook nog een paar blogjes tussendoor moeten schrijven maar voor die (door mezelf opgelegde) verplichting maak ik even een beetje ruimte.

Zennnnnn…..Ik zal deze dagen eerst maar even rustig in en uitademen en beginnen met mijn yoga en ademhalingsoefeningen. Drukte is namelijk maar net wat je jezelf oplegt. Stress? Ik heb het in de vorige blogs over het zelfhelend vermogen van je lichaam al gezegd, vermijden! Maar soms val je echter van de ene uitdaging in de andere en wil je jezelf bewijzen. Niet voor een ander, maar voor jezelf. Ik wel in ieder geval…en dat is na de operatie ook niet minder geworden, het lijkt juist of ik me nog meer wil bewijzen, een soort competitie met mezelf. En in de meeste gevallen luister ik heel goed naar mijn lichaam maar soms ga ik toch net over de randjes van mijn kunnen.

Maar goed, vandaag neem ik even mijn rustmoment en ga me nog eens even zo goed mogelijk verdiepen in de Groningse geschiedenis ;-). Wordt vervolgd van de week….hopelijk met goed nieuws op alle fronten! (Wessel doet het sowieso goed, maar misschien ben ik wel afgegaan als een gieter….. ;-))

Advertenties

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: