KOEK

Kunst Op Een Koekje

15 mei 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

2 comments

Zelfgemaakte aardappelsalade

20170414_173911
Ook weer iets wat je kunt doen met overgebleven voedsel, zoals jullie weten vind ik het zonde om eten weg te gooien en kom je soms tot de meest lekkere recepten uit. En ik hou niet van al te ingewikkeld, het moet een beetje redelijk snel klaar zijn. (tenzij ik iets slowcook, dan mag het natuurlijk langer duren maar dan hoef ik er niet de hele dag met mijn neus bovenop te staan en te voorkomen dat ik het vergeet of dat het aanbrand šŸ˜‰ . Tijd voor een heel eenvoudig en daarnaast ook nog lekkerĀ receptje; Aardappelsalade.

Wat heb je nodig:Ā 
* Een grote kom
* EenĀ mes en eetlepel

Ingrediƫnten:
Overgebleven restje van je gekookte aardappelen (zeg ongeveer voor 2 personen)
2 uien in snippers
4 gekookte eieren
2 augurken
(Zelfgemaakte) Mayonaise
Peterselie; vers of gedroogd
Snufje peper

Kook eerst je eieren. Snij je overgebleven aardappelen in stukjes. Snipper je uien en snij de augurken in kleine blokjes. Pel je eieren en snij ze doormidden en vervolgens in plakjes. Doe alles in een grote kom, doe de peper en de peterselie naar wens erbij en spatel er vervolgens een flinke lepel mayonaise doorheen zodat het een beetje romig geheel word. Strooi er nog een beetje peterselie overheen en serveer maar! Binnen een paar minuten weer eens iets anders op tafel van je overgebleven aardappelen!

2 reacties op ā€˜Zelfgemaakte aardappelsaladeā€™

  1. Ook heel lekker is een gesnipperd appeltje erdoor

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: