KOEK

Kunst Op Een Koekje

8 mei 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

1 comment

Buitenleven

DSC_9840never be
Zodra het weer en mijn hoofd het toelaten en de temperaturen weer een beetje boven nul zijn zijn we weer zo veel mogelijk buiten te vinden. Een met de natuur en voornamelijk genieten van alle facetten en het moois van de natuur. Als het enigszins kan slapen we dan ook zo veel mogelijk buiten. We hebben een soort woonkamer in de tuin gemaakt maar ook als we die in het najaar netjes inpakken slapen we wel eens buiten. Dan op een dun matrasje en in onze mummy leger-slaapzakken waar een watervaste hoes omheen zit, muts en sokken. Blootgesteld aan de weersinvloeden, de sterrenhemel, de sneeuw die langzaam op je dwarrelt en als je wakker word in een witte deken voel je je nog meer een met je omgeving. Voor ons genieten, ook met -10!

Nu beginnen de temperaturen weer wat meer op te lopen en is de nachtvorst nog een zeldzaamheid, de bladeren komen alweer aan de bomen en dus kan de buiten woonkamer weer opgesteld worden. Ik heb het afgelopen jaar wat leuke spulletjes verzameld om het weer een beetje gezelliger te krijgen en een soort loungehoekje te creëren. Want naast het slapen wonen we vanaf het voor – tot najaar praktisch buiten. En dan wil je het natuurlijk wel een beetje gezellig om je heen hebben toch? De meeste spulletjes zijn weer opgescharreld in het najaar en winter, ook om kosten te besparen. Is het namelijk niet van het seizoen dan krijg je de meeste dingen met flinke korting of willen mensen er graag van af in plaats dat ze het weer op zolder op moeten bergen. En zo jaag ik dus op die koopjes. Nieuwe kussentjes en sprei via marktplaats, mensen die iets hebben gekocht en het uiteindelijk toch niet hebben gebruikt of spijt van de aankoop hebben verlos ik graag van hun (mis) kopen en dan natuurlijk wel voor een prikkie. De kniezebietertjes heten niet voor niets zo hè?

De omheining van de moestuin was gehavend en nu de eerste groentes in de tuin staan moeten deze voorlopig natuurlijk wel goed beschermd worden tegen het Wessel geweld. (Rennen, Balspel, skelter enz.). Vorig jaar was de, nog steeds tijdelijke omheining, voorzien van een rood/wit afzetlint.  Het lint was nu echter stuk door de weersinvloeden en ik heb besloten deze maar nieuw te omheinen met dik katoenjersey draad. Voor twee euro een rol gekocht bij de Action en wat geprobeerd. Best redelijk gelukt dacht ik zo, het is ook nog een beetje elastisch en het is in ieder geval weer een beetje beschermd tegen de ongenodigde gasten in de tuin. (zo lang het duurt natuurlijk ;-))

 

Een reactie op “Buitenleven

  1. Pingback: Natuurlijke Anti Muggen oplossing – Welkom bij De Kniezebietertjes

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: