KOEK

Kunst Op Een Koekje

5 mei 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Ben ik dat??

c0d8ef45a89568380eb26ae9160f0274
Inmiddels een jaar of vijftien geleden werkte ik op het allerleukste makelaardij kantoor in Vlagtwedde. Het piepkleine familiebedrijfje van de Familie Sluiter met een behoorlijke woning- en verzekeringsportefeuille, waar ik me naast werknemer ook een deel van de familie voelde. Vanaf mijn allereerste stage van mijn opleiding tot Commercieel medewerker Bank-en Verzekeringswezen wist ik dat ik daar op mijn plekje zat. Een warm welkom en daarnaast een leerschool waar geen ander stagebedrijf tegenop kon. Alle takken van het bedrijfsleven kwamen bij elkaar en de vrijheid om zowel de binnen als buitendienst te mogen en kunnen doen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn werk vanaf de allereerste stage daarna ruim acht jaar echt met heel veel plezier heb gedaan.

In Vlagtwedde is elk jaar in Augustus de Week der Besten, Een mini TT, een week lang competities en pogingen om records te verbreken, Gezelligheid en vertier voor klein en groot. Tijdens mijn werk bij de Familie Sluiter, inmiddels dus al weer behoorlijk wat jaren geleden, heb ik eens een radiocommercial ingesproken voor de lokale radio Westerwolde. Een spotje met reminder voor de Makelaardij en Verzekeringen die tijdens de Week der Besten uitgezonden zou worden. Later in het jaar werd de commercial af en toe nog wel eens uitgezonden en iedere keer gaf het wel een bijzonder gevoel om mezelf weer terug te horen op de radio. Al blijft het vreemd om jezelf terug te horen op de radio, klink ik echt zo? En heb ik echt zo’n stem, ik denk dat je het wel herkend als je een gesproken filmpje van jezelf terugziet / hoort???

Van de week zaten Wessel en ik in de auto terwijl manlief aan het tanken was, we waren op weg om Wessel naar de Libelle te brengen toen ik plotseling een bekend deuntje hoorde op de radio. Iets harder gezet en jawel hoor, ben ik dat? Ik herkende mezelf weer, wel met een stem van een broekkie, maar goed!…de radio reclame van jaren geleden was plotseling weer te horen! Wessel zat te glunderen achterin de auto en eigenlijk was het best een beetje vreemd om mezelf na al die jaren ineens weer terug te horen. Ik had er ook nooit meer bij stil gestaan. Want na de reclame voor Sluiter heb ik wel eens meerdere spotjes ingesproken. (voor drogisterij en bouwbedrijf..) En omdat dat het contact met de Familie Sluiter nog steeds erg warm en goed is en ik toch minimaal een keer per jaar eens op bezoek probeer te gaan bij ze, kwam dit toch ineens als een hele leuke verrassing. Weer zo’n geluksmomentje, Dank jullie!

Ook benieuwd naar de radio commercial?

Advertenties

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: