KOEK

Kunst Op Een Koekje

3 mei 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

3 comments

Mooiste brief

Waar ik gisteren nog schreef in Het Universum dat ik volgende week een verrassing voor jullie in petto had, kom ik er ineens een beetje eerder mee dan gepland. Niet omdat ik het niet langer voor me kon houden maar omdat het iets eerder is gepubliceerd dan ik had verwacht. Wacht even…gepubliceerd?
Ja inderdaad! Ik zal jullie even meenemen naar het begin…

Eind maart heb ik een brief geschreven en gemaild naar het tijdschrift De Libelle. Jullie kennen het tijdschrift vast wel of hebben het ooit ergens bij de kapper of in een wachtruimte zien liggen. Nadat ik de mail had verzonden kreeg ik een ontvangstbevestiging en werd me verteld dat mijn brief doorgezonden werd naar de redactieafdeling en mochten ze er iets in zien dat ik dan benaderd zou worden. Een dag later kreeg ik van een andere afdeling te horen dat het wellicht ooit op een ander moment en voor een andere rubriek plaatsbaar zou kunnen zijn. En eerlijk gezegd had ik er niets meer van verwacht. Tot vorige week.

Ik kreeg een mail van de Libelle!

“Hartelijk dank voor uw reactie die u eerder heeft ingestuurd voor Netwerk Libelle, een rubriek waarin de mooiste brieven en verhalen worden geplaatst.
Het doet ons een genoeg u te kunnen laten weten dat uw inzending nu is uitgekozen om geplaatst te worden in Libelle editie 19/2017 en ondertekend is op de manier die u heeft aangegeven, met “ Wiarda Boneschansker ”.
Uw brief is daarbij bekroond als “Mooiste Brief”, en daar hoort een mooi Libelle hangertje bij!”

Een beetje overdonderd maar tegelijkertijd ontzettend trots natuurlijk, mijn inzending is gekozen tot Mooiste brief! En naast de publicatie van mijn brief kreeg ik ook nog eens een gouden Libelle hanger speciaal ontworpen voor de winnaars van de mooiste brief! En waar ik dacht dat het in editie 19 geplaatst zou worden (zoals jullie hierboven kunnen zien) was ik ervan uit gegaan dat dit dan ook week 19 zou zijn. Tot ik gisteren ineens bericht kreeg van de coördinator van de Libelle. Ze had mijn stukje in het tijdschrift onder ogen gekregen en wilde vragen of ze het mochten gebruiken voor publicatie op de VISIO site en /of VISIO-Facebook. Maar natuurlijk!! Dat betekende ook dat als zij het al gelezen had, de Libelle dus al in de winkel lag en ik natuurlijk als de wiedeweerga moest zorgen dat ik zelf een exemplaar kon bemachtigen.

En dat is helemaal gelukt, ik heb als verrassing er meteen een voor mijn Oma’s en Opa gekocht en vandaag meteen mooi verpakt verzonden. Hopelijk hebben ze hem morgen binnen en kunnen ze ook even genieten..Net als ik 😉

20170426_140743

 

3 reacties op ‘Mooiste brief

  1. Pingback: Matching – Welkom bij De Kniezebietertjes

  2. Pingback: En het is…… – Welkom bij De Kniezebietertjes

  3. Wauw Wiarda….. Wat mooi!!! Die heb je dik verdient!!

    Like

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: