KOEK

Kunst Op Een Koekje

7 maart 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Het is gelukt!!

impossible
YES!! Het is gelukt! De Safespace voor Wessel op de Libelle waar ik het over heb gehad in Explosiegevaar is een feit! Afgelopen donderdag werd ik gebeld door de coördinator van de Libelle dat ze een fijne mededeling voor ons had.
Nog geen twee weken geleden heeft het superteam van de Libelle een goed onderbouwde aanvraag ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij het belang voor veiligheid en geborgenheid voor Wessel en vooral zijn zelfredzaamheid hierbij goed onderstreept en onderbouwd werden.
We hadden rekening gehouden met een aantal weken verwerkingstijd en daarbovenop nog de levertijd van zes tot acht weken voor de Safespace. En daarnaast was het überhaupt nog de vraag of ze de kosten wel zouden willen vergoeden. (We hebben het wel over bijna 10.000 Euro!)

Maar afgelopen Donderdag had de verzekeringsmaatschappij akkoord gegeven en werd onze coördinator gebeld door Barry Emons dat ze de dag erop de Safespace wilden komen leveren!! Zoals jullie kunnen voorstellen stond ik te juichen en tegelijkertijd te huilen van blijdschap en opluchting. Ik had me er eigenlijk best veel zorgen om gemaakt en was er al een beetje op ingesteld dat het óf afgewezen óf heel erg lang kon gaan duren. Ik had me al ingesteld op de zomervakantie als we veel geluk zouden hebben. Dat het ineens zo snel ging was echt weer even een gelukje! Vrijdagmorgen werd de Safespace geïnstalleerd door de heren van Barry Emons (leverancier). Toen we Wessel vrijdagmiddag op kwamen halen hadden we dus een verrassing voor hem. Hij was dolblij! “Nu hoef ik niet meer in het gevangenis bed mama!”. Wessel noemde zijn bed namelijk zo door de spijlen die ervoor zaten.

Het hele weekend heeft hij het erover gehad, hij was erg blij dat hij nou net zo een kamertje heeft als thuis. Hij dacht dat hij nou ook beter kon slapen in zijn bedje…Vannacht was dus zijn eerste nacht in zijn kamertje en heeft hij er dus voor de eerste keer in geslapen..Ik kon vandaag niet wachten om te kunnen bellen om te horen hoe de nacht is gegaan, hij ging boos op bed gisteravond en was erg moe maar viel uiteindelijk wel al na een paar minuten in slaap, was vannacht een paar keer wakker en heeft zichzelf goed kunnen redden….Voor iedereen is het natuurlijk weer even wennen. Er is weer een nieuw script voor de nacht opgesteld en we moeten nu even kijken hoe het werkt en of we eventueel nog iets aan moeten passen. Hij heeft er op school in ieder geval vol trots over verteld en heeft een rustige nacht gehad…Fijn!

In ieder geval lijkt het voor Wessel nu weer een stukje meer als thuis…

Advertenties

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: