KOEK

Kunst Op Een Koekje

14 februari 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Een jaar zonder nieuwe kleren..

shopping_all_life_nothing_to_wearToen ik een aantal weken geleden mijn kledingkast weer even uit moest zoeken omdat ik niets meer terug kon vinden kwam ik tot de conclusie dat ik wel erg veel kleding heb hangen. Nadat ik vorig jaar al een behoorlijke hoeveelheid kleding wat te groot was geworden op marktplaats had verkocht dacht ik dat er wel wat ruimte was gekomen..Helaas is er toch ongemerkt weer behoorlijk wat bij gekomen blijkbaar want er is weer ruimte tekort ontstaan.

Ik denk dat de dames onder ons het probleem wel herkennen, zoveel kleding maar nooit iets om aan te trekken ;-).
Nadat de kast weer op kleur gesorteerd is, sorry..ben nou eenmaal toch iets te perfectionistisch, heb ik even de balans opgemaakt. En die balans neigt aardig naar overvol.
In de nieuwe Kledinggidsen zie ik kleding wat ik nog wel heb hangen of liggen en de trend voor het nieuwe jaar is ook nog wel ergens terug te vinden want zoveel wijkt het niet af met wat ik al heb.

Dus ik ga iets proberen dit jaar; Ik heb mezelf voorgenomen om dit hele jaar geen nieuwe kleding aankopen voor mezelf te doen. Het is een flinke uitdaging want ik ben gek op kleding en kan er altijd wel iets bij gebruiken of ben weer toe aan iets nieuws. Maar vol goede moed ga ik eens kijken of het me gaat lukken om me in te houden. En nu ik het hier heb geblogd heb ik een stok achter de deur want moet het natuurlijk nu wel waar gaan maken!

Nadat ik dit idee vorig jaar ergens heb gelezen dacht ik dat ik dat toch ook wel moest kunnen. Het spaart een beetje het milieu, mijn portemonnee en ruimte in de toch al overvolle kledingkast, daarnaast is dit een goede test voor mezelf om te kijken of ik mezelf kan bedwingen om toch weer een impuls-aankoop te doen. Denk er eens over na…misschien ook iets voor jou??

Advertenties

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: