KOEK

Kunst Op Een Koekje

27 januari 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Knutselcadeautje..

We zijn gevloerd, uiteindelijk heeft de griep ons huis ook bereikt. Ik dacht dat we dit jaar de dans zouden ontspringen maar zowel Wessel als ik zijn ziek, we hebben koorts en keelpijn en we hangen daarom maar samen op de bank. De doktersbezoekjes voor zoonlief deze week maar even verplaatst en Tommy de Pony moet het deze week ook even zonder zijn grote vriend doen.

Afgelopen weekend waren we nog erg druk geweest met het maken van een cadeau voor Oma haar verjaardag. Ik vind het namelijk erg leuk om een zelfgemaakt cadeautje te geven. In de lijn van traditie van afgelopen jaren hebben we ook dit jaar weer samen iets gemaakt met behulp van onze handen. Het begon ooit natuurlijk met een zelfgemaakte tekening van Wessel, alleen zijn die nou niet echt heel bijzonder om als verjaardagscadeautje weg te geven, na een aantal flinke krassen heeft hij namelijk alweer iets anders in gedachten en gaat dan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met verven gaat het iets beter, en helemaal verven met zijn handen! Wessel heeft door zijn syndroom en slechte ogen wat probleempjes met zijn Senso-motorische verwerking en vind het daardoor heerlijk om met zijn handen te knutselen, te kleien, te lijmen of in ieder geval alles met zijn handjes te voelen. Het liefst doet hij dat met zijn hele lijfje, maar goed, met verf of lijm is dat niet altijd even handig ;-). Na vorig jaar een paar uiltjes te hebben gemaakt, het jaar daarvoor een hart van vingertjes was het nu een paar olifantjes. Oma was in elk geval weer erg blij met haar cadeautje en hij krijgt een mooi plekje naast de andere schilderijtjes van voorgaande jaren.

Zo word ons Papier Mache project ook even een weekje opgeschoven. Alhoewel….misschien kunnen we onze vol gesnoten zakdoekjes wel gebruiken, de inhoud ziet er namelijk verdacht veel uit als de lijm uit de emmer met plaksel. Ach, volgende week hebben we weer een week toch en we hebben tenslotte nog wel wat weken voordat het Pasen is! Laten we onszelf eerst maar eens even voorzien van de nodige vitamientjes. Naast de tissues staan onze kommetjes met fruit, de zelfgemaakte kippensoep (jawel…met eigen kip..) staat op het fornuis en hopelijk knappen we snel weer een beetje op. Tot volgende week, hopelijk zijn we dan weer een beetje opgeknapt!

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: