KOEK

Kunst Op Een Koekje

20 januari 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Project Papier Maché

20170108_1255461
De vakantie is voorbij en we zijn weer overgegaan op de orde van de dag…Wessel kon niet wachten om weer naar de Libelle en weer naar school te gaan. Hij was er ook echt weer aan toe. Hij miste zijn klasgenootjes, zijn juffen en zijn medebewoners / buren.
Het heeft hem goed gedaan om in de vakantie toch een paar dagen in het ritme van de Libelle te blijven,  de overgang was veel minder moeilijk en we konden hem met een gerust hart weer achterlaten. Hij had het gewoon gemist.
Fijn, het geeft echt een gerust gevoel dat je op deze manier weg kan gaan… het gaat week na week iets makkelijker. (Zowel voor hem als voor mij ;-))

We zijn afgelopen weekend begonnen met een papier maché project. Even kijken of ik over nog meer knutselvaardigheid beschik, én heb ik weer een beetje afleiding voor de komende doktersbezoekjes. Zowel voor Wessel als voor mezelf staat er weer wat gepland deze maand en ik blijf ze gewoon niet fijn vinden. Er is altijd wel wat namelijk, nieuwe onderzoeken, aanvullende onderzoeken of misschien weer MRI.
In ieder geval, de gedachten moeten weer even gereorganiseerd worden. In plaats van schoonmaken heb ik maar gekozen voor een projectje wat al lang op mijn lijstje stond. Namelijk het zelf maken van een kunstwerkje van Papier Maché. Recyclen van papier en materiaal en een Appeltje Eitje zo te zien dus dat moet ik eens gaan proberen.

Grote emmers in de aanslag, stapels kranten, ik heb boven nog een pakje behangplaksel staan, ik heb twee grote ballonnen nodig en hop…..aan de slag!
Wessel heeft me meegeholpen om de kranten in stukjes te maken en dat was een mooi klusje voor hem..Met zijn tongetje naar buiten zat hij geconcentreerd stukjes te scheuren maar toen het aankwam op het beplakken van de ballon duurde het hem toch maar wat te lang, halverwege was hij verdwenen naar papa in de garage.
Intussen zijn we drie droog beurten en laagjes verder en ben ik wel benieuwd naar het resultaat. Voor een mooi en stevig eindresultaat moet ik wel een schilletje van 8 laagjes hebben gemaakten daar zit dus wel even wat tijd in..
Stap een is gezet in ieder geval…misschien wil Wessel vrijdag wel meehelpen met het volgende laagje. Project Hangend Paasei is een feit…wordt vervolgd………;-)

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: