KOEK

Kunst Op Een Koekje

4 januari 2017
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Goede Voornemens

b3f71b46c6eb5721c39818d62b484b80

Allereerst wil ik iedereen een ongelofelijk 2017 toewensen, veel liefde, geluk maar vooral gezondheid. Zo sluiten we maar weer een jaar af. Afscheid nemen van het oude en beginnen we weer met een frisse start, vol goede moed en vooral start men massaal weer met goede voornemens.

Goede voornemens…Ik doe er al jaren niet meer aan, ik vind dat je je goede voornemens het hele jaar door kunt uitvoeren. Als je iets wilt veranderen moet je toch niet gaan zitten wachten tot er weer een jaar gewisseld is maar er direct iets aan gaan doen.
Uiteindelijk ben je zelf tot de conclusie gekomen dat er iets zal moeten veranderen en ben je toch diegene die het zelf moet gaan uitvoeren. Of het nou stoppen met roken of drinken is, of je wilt afvallen, gezonder wilt gaan eten of meer gaan sporten, liever voor jezelf of je medemens zijn. De beslissing om iets te willen veranderen kun je elke dag maken.

En zo ga ik ook het nieuwe jaar in, 2016 was zwaar. Zowel lichamelijk als emotioneel. Ik heb afscheid moeten nemen van mijn lange haar en ben begonnen met een (bijna) kale kop, heb afscheid moeten nemen van mijn geweldige baan, mijn kracht en vertrouwen in mijn lichaam en geest weer op moeten bouwen, maar vooral ook afscheid moeten nemen van Wessel. Dat we de moeilijkste beslissing hebben moeten nemen om hulp in te schakelen, gewoon omdat ik het niet meer alleen kon. De ene dag ging beter dan de andere en daar moet je het maar mee doen. En zo zijn er ook weer nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen, heb ik weer veel geleerd over mezelf, ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen, ben begonnen met bloggen en fotograferen en ik heb mezelf beloofd dat ik ga proberen het gevoel terug te krijgen dat ik er toe doe en er nog mag zijn. (ondanks dat het nog steeds anders voelt.)

Dit jaar ga ik proberen mezelf nog verder vrij te maken van onzekerheid, onmacht en uit te zoeken wat ik nou eigenlijk wil, wat nog binnen mijn mogelijkheden ligt en vooral wat ik leuk vind om te doen. Accepteren dat ik niet alles alleen kan doen, hulp mag en kan vragen als ik het nodig heb maar vooral nog meer gaan genieten van alle mooie momenten in het leven en vooral van de mooie en lieve mensen om me heen. Elke dag is een nieuwe kans om te veranderen wat je maar wilt. En als je echt iets wilt moet je er voor gaan en gaat het lukken! 2017…..Ik ga ervoor in ieder geval…en jij?

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: