KOEK

Kunst Op Een Koekje

29 november 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Best friends…

tumblr_lk8z86q4o11qhxpxjo1_500Afgelopen maandag heb ik een gezellig dagje gehad met mijn lieve beste vriendinnetje. Beide drukke levens met inmiddels allebei kindjes en na dik 22 jaar vriendschap lijkt een soort verwendagje ons wel leuk. Ondanks het feit dat we elkaar niet dagelijks spreken is het eigenlijk altijd goed en kletsen we zo weer verder. Ze staat  altijd voor me klaar en ik ben blij met haar. We spreken het alleen eigenlijk nooit zo uit, maar we weten na al die jaren precies wat we aan elkaar hebben. We hebben een gezellig dagje samen met een mini Make-over en kleurenanalyse, een type bepaling, ik blijk een wintertype te zijn..(goh ;-)) en vriendinnetje lief is een herfsttype. We horen welke kleuren we juist wel en niet moeten dragen en ze laat ons met behulp van wat stof staaltjes zien wat de verschillende kleuren met ons doen. Vervolgens worden we even mooi opgemaakt en er worden een paar leuke foto’s van ons gemaakt, binnen een week of twee kunnen we ze verwachten. Leuk, ik ben benieuwd! We zijn op tijd weer thuis en eerlijk is eerlijk…ontzettend gezellig maar ook bekaf. Er komt nu dus ook weer bar weinig uit mijn handen. Het systeem is overbelast. Maar het was vooral weer even gezellig om samen weg te zijn. Lekker kopje koffie erbij en gezellig bijkletsen…Dank je wel lief vriendinnetje dat je er altijd voor me bent!

Verder is het weekend weer voorbij en we hebben weer een paar dagen van Wessel kunnen genieten. Hij was ontzettend vrolijk vrijdagmiddag en ging erg gezellig mee. Lekker kletsen in de auto en hij vertelde over Tommie de Pony, de juffen en kinderen in de klas en hij heeft in de Libelle zijn schoen ook mogen zetten. Hij had een chocoladeletter gekregen, Piet had alleen alle namen door elkaar gehaald want hij had geen letter W gekregen maar de P…Piet kon dat natuurlijk ook allemaal niet meer bijhouden volgens hem!

Blijkbaar heeft hij het weekend nodig om op te laten voor de volgende week want ik merk dat hij erg moe is, hij heeft zelfs beide dagen tot na 9 uur uit kunnen slapen. Wel fijn dat dat ook lukt natuurlijk. Zodra hij wakker wordt horen we hem weer kraaien als een haan en het is tijd om op te staan. Af en toe een moeilijk moment als het allemaal niet zo gaat als hij wil en dan is het lontje erg kort. Niet teveel plannen in het weekend lijkt wel goed te zijn voor hem want het weekend is vrolijk en gezellig. Ik heb nog steeds een rot periode want de hoofdpijn is echt niet leuk meer. Ik weiger me eraan toe te geven en alles gaat natuurlijk ook gewoon door. De agenda staat weer redelijk vol dus er is ook geen ontkomen aan, dan maar even een pilletje extra, het moet maar eventjes.

Het vriest inmiddels en het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt en hopelijk komen we deze week weer een beetje redelijk door de afspraken en kan ik nog even met de camera op pad. Morgen zie ik onze kleine man weer even en kan ik weer gaan genieten van zijn knuffels en kusjes. Samen paardrijden op woensdagmiddag is ook even een break in de week en voor Wessel ook fijn dat hij mama weer even ziet. Dan duurt de week ook niet zo lang, hopelijk is het snel weer vrijdag!

Advertenties

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: