KOEK

Kunst Op Een Koekje

10 november 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Ik word gastblogger!!

9dde5ba633a7953a566c6732c8ae0d52
Nadat ik al een paar afwijzingen had gekregen op leuke blog sites omdat mijn blog nog niet lang genoeg bestond kreeg ik gisteren van vriendinnetje Kim een leuke mail onder ogen om als gastblogger op de leukste en eerlijkste speelgoedsite van Nederland mijn verhaal te kunnen doen.

Ik heb dus maar meteen mijn stoute schoenen aangetrokken en dat heeft resultaat gehad. Na een super spontane reactie van de eigenaresse van de website hebben we wat over en weer gemaild en kreeg ik te horen dat ze nog een Groene gastblogger zochten op hun site!
Omdat wij van het duurzaam, groen en grotendeels zelfvoorzienend zijn en ik daarnaast ook nog redelijk leuk schrijf werd ik meteen uitgenodigd om voor volgende week mijn eerste blog te gaan schrijven!

Ik moet zeggen dat ik er ontzettend  veel zin in heb om weer iets te kunnen gaan doen. Ervaringen met Wessel en BPA-vrij, duurzaam en Wessel-proof speelgoed in overvloed en op deze manier kan ik misschien ook weer een beetje van mijn creativiteit kwijt. Hopelijk krijg ik nog meer leuke reacties en kan ik mensen weer een beetje bewuster maken!

Vanaf volgende week kunnen jullie me dus naast mijn eigen blog ook gaan volgen op de leukste en eerlijkste online speelgoedwinkel van Nederland:
www.eerlijk-speelgoed.nl  / http://www.eerlijk-speelgoed.nl/onze-bloggers

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: