KOEK

Kunst Op Een Koekje

8 oktober 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Wooninspiratie: Seizoen Thema’s

Zoals je al in mijn blog Stillevens hebt kunnen lezen hou ik van het maken van kleine stilleventjes…overal bij mij in huis zie je wel kleine hoekjes waar elk seizoen weer iets anders staat. Ik hou van alle seizoenen en vind het leuk om dit ook in huis een beetje terug te laten komen. Met mijn vaste “schatten” kan ik zo perfect combineren. Een vaas of schaal wordt weer met het seizoen veranderd en ook de stilleventjes veranderen hierin mee. Welkom in mijn wereldje van de Seizoenen….

 

 

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: