KOEK

Kunst Op Een Koekje

7 oktober 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

1 comment

Wooninspiratie: Stilleven

Vanaf dat ik uit huis ben gegaan heb ik, net als mijn moeder, een zwak voor inrichtingen van huizen. Het maken van kleine stilleventjes of themahoekjes vindt ik ontzettend leuk om te doen. Met een paar items waar je eeuwen mee kan doen kun je op deze manier heel veel variaties in je interieur aanbrengen. Zoals jullie wel weten hou ik niet van nieuw (en ook niet van duur ;-)), dus bijna al mijn “schatten” komen van rommelmarkten, kringloop, zijn gekregen of gevonden in de natuur.
En natuurlijk komt daar ook weer het kniezebieterige naar boven, ik wil graag met zo weinig mogelijk geld een zo leuk mogelijk interieur waar je bovendien eindeloos mee kunt veranderen en ook nog eens jaren me vooruit kunt. Dus gooi vooral nooit iets weg, al zet je het een paar jaar op zolder of op een rekje in de schuur, je kunt het altijd wel weer een keer gebruiken, restylen of upcyclen!
Misschien krijgen jullie op deze manier ook wat inspiratie, snuister eens wat rond en maak van je huis en gezellige, warme en vooral unieke woonplek!

Een reactie op “Wooninspiratie: Stilleven

  1. Pingback: Wooninspiratie: Seizoen Thema’s – Welkom bij De Kniezebietertjes

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: