KOEK

Kunst Op Een Koekje

28 september 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Najaarszomer…

De spinnen zijn overal te zien, in alle kleuren en maten..hoe ze hun webjes kunstig hebben gefabriceerd..Elk seizoen heeft zijn charme maar ik ben wel een fan van de herfst.. De kleuren, de geur maar vooral het licht..het is zachter en hierdoor lijkt het alsof alles om je heen een sprookjesachtige glans krijgt. De bomen verkleuren en de blaadjes vallen alweer van de bomen, het ruikt ook echt naar herfst. Heerlijk!
Helemaal als het dan ook nog droog is, het zonnetjes schijnt en we aan het eind van september nog temperaturen halen van rond de twintig graden.. Het lijkt bijna een sprookje.

Tijdens onze wandeling afgelopen weekend kwamen we een prachtige “bijzondere” verschijning tegen op de fiets, ze begon na gedag te zeggen meteen over het heerlijke “najaarszomerweer” te praten..ze bleef intussen wel doorfietsen dus ergens in de verte hoorde we haar nog steeds. “Wat een heerlijke najaarszomer, lekker weertje, mooi een stukje op de fiets, fijn om buiten te zijn, fijn zo hoor..”. Er kwam geen einde aan volgens mij..Gniffelend keken manlief en ik elkaar aan. De hele weg hebben we het erover gehad hoe sommige “bijzondere” mensen zulke mooie opmerkingen kunnen maken.

We hebben er zo om moeten lachen afgelopen weekend, Najaarszomer..een mooie woordspeling. Volgens mij is het Najaar of Nazomer maar deze hadden we nog niet eerder gehoord. Deze “Najaarszomer” levert in ieder geval de mooiste plaatjes op.
Ik hou hem erin in ieder geval….Maar geef toe….het is toch ook genieten??

 

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: