KOEK

Kunst Op Een Koekje

8 september 2016
KOEK Kunst Op Een Koekje

no comments

Welkom

Welkom op onze blog “De Kniezebietertjes”.

Na lang twijfelen of ik dit nou wel moest gaan doen, iedereen heeft tegenwoordig toch al een blog, dus wat maakt die van mij nou bijzonder?, Heb ik toch de knoop maar doorgehakt, waarom eigenlijk niet?
We hebben een niet alledaags leven waar iedere dag wel wat gebeurt, we hebben bijzondere hobby’s, een bijzondere zoon, ik heb een bijzondere tumor, en daarnaast zegt men dat het schrijven werkt als een soort uitlaatklep.
Dat weet ik, ik schrijf namelijk al jaren, maar dan in een soort dagboek wat alleen voor mezelf is bedoeld. Schrijven op zich is me dus niet onbekend, en inderdaad; waarom zou ik sommige gedeeltes van ons leven dan niet proberen te delen? Aangezien mijn hoofdpijn me vaak beperkt in mijn mogelijkheden zal ik proberen elke dag weer iets nieuws te bloggen, de ene dag zal het echter iets meer zijn dan de andere.

Maar op onze site zal ik je een kijkje geven in ons leventje, vindt je informatie over het Smith Magenis syndroom (SMs), leven met de gevolgen van een hersentumor, gezond en zelfvoorzienend leven, recepten, onze hobby’s, bespaartips en de knutsels die ik in mijn vrije uurtjes maak (ook bezigheidstherapie).

Mocht je ergens iets meer van willen weten, iets willen delen of vragen of me willen volgen zodat je automatisch bericht krijgt van mijn nieuwe blogs? Meld je dan aan als volger onderaan de pagina of stuur me een mailtje!
Dank jullie wel in ieder geval! Hopelijk gaan jullie er net zo veel plezier van beleven als ik…

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: